Si no pots veure els menús, fes click aquí

Galàxia del triangle M 33 M 31, la galàxia d'Andròmeda Nebulosa del vel Eclipsi de lluna 03/03/2007 Llamps sobre Palamós Cúmul de l'ànec salvatge M 11 Saturn

dissabte 5 de gener de 2008

Traducció del EQalign2Beta1

El programa EQalign (http://eqalign.sourceforge.net/eqalign/) és un software que ajuda a posar en estació una muntura equatorial a partir d'imatges d'una webcam o CCD acoplada al telescopi. Aquest software és gratuït i és el que he fet servir per a posar en estació la meva muntura a l'observatori.

Des del 27 de novembre està disponible la versió 2 beta, que a part de moltíssimes millores inclou també la traducció que en vaig fer al català.

Agraïr a tot l'equip de EQalign la possibilitat de col·laborar amb el desenvolupament del programa així com la amabilitat i facilitat amb la que m'han permès fer-ho.

Extret de http://eqalign.sourceforge.net/eqalign/index.php/EQAlign2Beta1_esp

El grupo de desarrollo de EQAlign 2 da soporte oficial a los idiomas Castellano e Inglés, no obstante, el sistema es muy modular y extensible; gracias a Francesc Pruneda actualmente ya se encuentra traducido parcialmente al Catalán ; posiblemente en el futuro podamos ofrecer más idiomas.

Etiquetes de comentaris:

1 comentaris:

Blogger skizo ha dit...

Moltes felicitats i anims per la feinada de la traducció tiu!!


Saluuut!!

7 de gener de 2008 16:59  

Publica un comentari

Enllaços a aquest missatge:

Crear un enllaç

<< Pàgina principal