Si no pots veure els menús, fes click aquí

Galàxia del triangle M 33 M 31, la galàxia d'Andròmeda Nebulosa del vel Eclipsi de lluna 03/03/2007 Llamps sobre Palamós Cúmul de l'ànec salvatge M 11 Saturn

dilluns 29 de setembre de 2008

CCD Orion Starshoot Pro 6Mp

Una adquisició important, tant que ha relegat a la Canon EOS 350D al mercat de segona mà.

Es tracta de la Orion Starshoot Pro, una CCD de 6 Mpíxels (3000 x 2000) a un preu molt assequible comparat amb altres càmeres de les mateixes característiques. Donat a que era un llançament a nivell mundial, vaig optar per a comprar-la a Canadà, país originari... si ho arribo a saver no ho hagués fet! Al final m'ha sortit gairebé pel mateix preu, però ha valgut la pena.La càmera és grossa, deu fer gairebé 20 cm de diàmetre. Porta adaptador de 2" que es pot desroscar i queda M42 per a poder roscar-la.Funciona amb un cable USB que porta i a 12V. La primera prova no va funcionar, encara que li donava 12V no responia, i és que necessita 1A i el transformador donava 400mA. Un cop solucionat això cap problema. Inclou el Maxim DL esentials, molt fàcil de fer anar.


Tot el pack ve amb una maleta molt atractiva amb espuma. Realment es nota que Orion vol que sigui la seva càmera emblemàtica de alta gamma. El funcionament és el mateix que la Starshoot II, molt senzill, ara falten dies destapats per a poder provar-la, tinc mono!

Etiquetes de comentaris: