Si no pots veure els menús, fes click aquí

Galàxia del triangle M 33 M 31, la galàxia d'Andròmeda Nebulosa del vel Eclipsi de lluna 03/03/2007 Llamps sobre Palamós Cúmul de l'ànec salvatge M 11 Saturn

dimarts 23 de juny de 2009

Observatori 1.2: la renovació

Finalment he pogut acabat una reforma que tenia en ment des de ja feia molt, de fet crec que la tenia en ment des del primer dia després d'acabar l'observatori: tancar millor i posar paviment. No penseu que no tenia terra abans! Però primer el formigó irregular i després el PVC que s'anava foradant per la grava no em convencien, a part que sempre hi havia pols.

Així que les reformes que he fet aprofitant la lluna plena i que aquest any 2009 sembla que em posa difícil fer astrotofografia, han estat:
  • Millorar el tancament i les juntes, posant una filada més de paret i així evito que entri tanta pols i que els dragons entrin i em donin algun ensurt de nou!
  • Pintar la paret i la columna de negre, així evito reflexes interns i de passada la paret remolinada ja no deixa anar pols.
  • Posar paviment (quin malson!!) Ha estat el que m'ha costat més, però el que ha quedat més bé. I per fi, ara el terra és pla i les taules s'aguanten bé.
Amb la foto us en podeu fer a la idea de com ha quedat, ara només falta estrenar-ho com Déu mana, amb fotos, però del cel!

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari

Enllaços a aquest missatge:

Crear un enllaç

<< Pàgina principal