Si no pots veure els menús, fes click aquí

Galàxia del triangle M 33 M 31, la galàxia d'Andròmeda Nebulosa del vel Eclipsi de lluna 03/03/2007 Llamps sobre Palamós Cúmul de l'ànec salvatge M 11 Saturn

dimarts 17 de novembre de 2009

Nova foto publicada: posta de sol

Portem uns dies en que les postes de sol són espectaculars, gràcies a unes bandes de núvols prims als capvespres que creen uns reflexes vermells realment admirables.
Finalment, el diumenge 15 de novembre vaig fer unes fotos improvitzades, amb la càmera compacta Sony DS-T10 vaig fer 4 fotos des de Palamós per a fer una posterior panoràmica. L'efecte de "forat al cel" ha quedat ben clar, i així mateix ho han cregut la gent de TV3, que han acabat l'edició vespre del programa "El Temps" del dilluns 16 amb aquesta imatge.


Ara a per una altra!

Etiquetes de comentaris: , ,

dilluns 29 de juny de 2009

Una altra foto publicada!

A falta d'astrofotografies, el cel dóna bastant material. En aquest cas van ser uns núvols curiosos que me van fer agafar la càmera. La imatge és una panoràmica de tot el cel, des de l'horitzó fins el zènit, i els 360º. En total 62 imatges apilades amb Autopano Pro (l'ordinador va tardar 3 hores per a processar una imatge que en total ha pesat gairebé 10 Mb)La imatge també va ser reconeguda per TV3, que la va publicar a l'espai El temps del vespre del 27 de juny tot i que la foto era a les 10 del matí, no a la tarda com diu el vídeo)El vídeo al complert el podeu veure a la web 3alacarta.cat:


Etiquetes de comentaris: , , , ,