Si no pots veure els menús, fes click aquí

Galàxia del triangle M 33 M 31, la galàxia d'Andròmeda Nebulosa del vel Eclipsi de lluna 03/03/2007 Llamps sobre Palamós Cúmul de l'ànec salvatge M 11 Saturn

dilluns 28 d’abril de 2008

Jornades d'Astrofotografia a les Planes de Son

Els dies 1-4 de maig se celebren a Les Planes de Son (Pallars Subirà, al costat d'Esterri d'Àneu) les jornades d'Astrotografia. És la primera vegada que he sabut que se celebren aquestes jornades, i un cop vist el programa, i tenint en compte que finalment no aniré a Rússia a veure l'eclipsi de l'1 d'agost, no he dubtat en apuntar-me (després d'un consens i unes dures negociacions amb la parella...). Teniu més informació a la web de Caixa Catalunya: http://obrasocial.caixacatalunya.es/osocial/idiomes/1/fitxers/mediambient/astrofi_cat.pdf.

Entre les xerrades n'hi ha algunes que per mi són d'especial interès com la de Mark Kidger, conegut astrometrista i col·laborador de la revista AstronomiA, la de Gabino Muriel sobre supercordes (a veure si així m'entero d'alguna cosa!) i la d'Enrique Herrero, que com m'ha comentat ha basat part de la seva xerrada amb material que tinc disponible a la meva web sobre el mode RAW en webcams.

Aprofitaré els cels del pirineu per a fer fotografia de gran camp, però sobretot havia pensat en endur-me'n l'apo Scopos de 90mm Ø f/6 i la muntura LXD75. A més, com que disposarem d'electricitat, intentaré fer autoguia amb aquesta muntura (encara no la havia posat a prova) a veure què tal es comporta.

Això si, si el cel ho permet evidentment (que les previsions diuen que no!)

Etiquetes de comentaris: , , ,

0 comentaris:

Publica un comentari

Enllaços a aquest missatge:

Crear un enllaç

<< Pàgina principal